HeikkiPenttilä

Kesäsuomi odottaa vieraita

  • Missä mennään? (Pulkkilanharju Asikkala)
    Missä mennään? (Pulkkilanharju Asikkala)

Tullut viime aikoina ajeltua tuota Aitoo-Etelä-Karjala väliä lähes viikottain.

Joka kerta koittanut hakea vähän eri reittiä. Tällä kertaa oli vuorossa kokolailla matkalla Suomessa kiertue. Aitoo-Vääksy- Vierumäki- (6-tietä Rautjärvelle) - Punk'a'harju- Savonlinna - Hartola - Sysmä - Pulkkilanharju - Padasjoen satama ja kotio.


Yhteenveto: Suomi on siisti, kesään valmistautunut, asiakkaita odottava (paitsi näin sunnuntaina) 


@hotellipunkaharju näytti sen, että miten saadaan liikkeelle väkeä, kun ollaan ammattilaisella ständillä liikkeellä messuilla jo talvella ja hoidetaan tiedotus median kautta muutenkin täysillä.

Naapurissa @bbhepokatti näytti miten maalaisympäristöstä tehdään kodikas vieraille. Laittakaapa muistiin jos mietitte ensi kevääksi leirikoulukohdetta ;) 


Savonlinnassa oli reisussa eniten väkeä. Paljon enemmänkin olisi mahtunut.
Ravintolassa sai paikallisista raaka-aineista tehtyä ruokaa, muttei olutta :(


Mutkaista tietä näkymättömiin ja Pulkkilanharjun ravintolan ovea repimään vartti liian myöhään mutta onneksi Padasjoen satamassa oli jätskikauppias vielä paikalla :) 


Yhteenveto: Kilometrikaupalla tyhjiä liikekiinteistöjä joka kylän ja kaupungin raitilla. Paljon vieraita odottavia kohteita. Siis vieraita Odottavia kohteita. Oliskohan vedetty markkinointibudjetti nollaan vai eikö ole kunnolla osattu sitä markkinointia alkaakkaan ? 


Bongattu noin kymmenen venäjän rekisteriä, YKSI saksalainen, pari ruåtsalaista, useampi norjalainen (niille Suomi on ilmeisesti siedettävän hintainen matkailumaa ;) ?


Rinta kaarelle, Suomi on ihan siinä kunnossa, että tänne voisi hukutella turisteja. Paljon täällä on näytettävää. Meitä uhkarohkeita (hulluja) yrittäjiä on täällä vaan aivan liian vähän.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

[Meitä uhkarohkeita (hulluja) yrittäjiä on täällä vaan aivan liian vähän.]

Sen sijaan venäläisiä "uhkarohkeita (hulluja)"löytyy ja ovat tyytyväisiä. Esimerkiksi blogissani mainitut :

"Pietarilaiset Viktorija ja Denis Jemeljanovit ...jotka asuvat vain kolme vuotta Suomessa...pyörittävät Lappeenrannassa netti-kauppa yritystään. Lisäksi he ovat erään sukulaisensa kanssa avanneet pääkaupunkiseudulla moottoripyörien huoltoa. Bisnes menestyy: jälleenmyyjiä on Suomessa jo 20, ja liikevaihto kasvaa.
Heidän mielestä Suomi tarvitsee yrittäjiä ja harmittelevat, Lappeenrannan tyhjiä tiloja.
Anastasija ja Pjotr Žabinin, kolmilapsinen perhe, ostivat Imatralta entisen varuskuntasairaalan ja remontoivat sen hostelliksi..."

http://viovio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/217199-mika...